به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از اراک، صبح امروز نشست هم اندیشی آیتالله دری نجف آبادی نماینده ولی فقیه در استان مرکزی، با مدیر حوزه علمیه خواهران این استان برگزار شد.
در این دیدار که با حضور حجتالاسلام درگاهی، مدیران مدارس علمیه خواهران شهر اراک و جمعی از مسئولان استانی صورت گرفت، بر ضرورت توسعه کمی و کیفی در جذب بانوان طلبه تأکید شد.
آیتالله دری نجفآبادی با اشاره به ظرفیت بالای بانوان در پیشبرد اهداف فرهنگی و دینی، خاطرنشان کرد: هر چه حضور بانوان در حوزههای علمیه پررنگتر باشد و بتوانیم جذب بیشتری داشته باشیم، به همان اندازه گامهای مؤثرتری در راستای ترویج فرهنگ عفاف و حجاب در جامعه برداشته ایم.
وی همچنین بر حفظ شأن و کرامت بانوان طلبه تأکید کرد و خواستار ایجاد فضایی در مدارس علمیه خواهران شد که همواره معطوف به «کرامت» و «حریم» باشد.
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی، مدیریت هوشمندانه متولیان امر را برای حفظ این بستر ارزشمند جهت رشد علمی و معنوی خواهران ضروری دانست.











نظر شما